У застосунку в налаштуваннях є «Написати нам»: до листа додадуться версія застосунку й модель телефона.
Видалити дані
У налаштуваннях є «Видалити всі дані»: вони назавжди зітруться з телефона. Збережені файли резервної копії та вивантаження CSV залишаються там, де ти їх зберігаєш, їх треба видалити окремо.